29/2/16

Material per començar el curs: fem els nostres propis cartellets

Hi ha mil formes de fer els cartells dels noms, materials, jocs... no obstant això, entre totes, aquella que pense que és la millor manera, és fent-ho els propis xiquets/es. Per fer-ho, jo els done uns retalls amb un rectangle al centre, dins del qual han d'escriure el text, i després al voltant d'aquest requadre hi posen tota la decoració que vulguen. Us passe per ací algunes fotos per a que ho vegeu:

Ací tenim, en primer lloc, alguns cartells de noms. Els cinc estan fets en setembre: el primer és d'una xiqueta de 5 anys, els tres següents de 4 anys i l'últim de 3 anys (acaba de començar l'escola):








Per un altre costat, en quant als cartells de la classe:









I ja per últim, uns mantelets per a l'esmorzar, que son d'una mida més gran (de la mida d'un foli, mentre els altres cartells són d'una quarta part):










 Realitzant ells mateixa els seus propis cartells els reconeixen molt millor i a més veuen com els tenim en compte per fer les coses i arreglar la classe. Pense que és la millor manera per començar el curs, sent els propis xiquets i xiquetes els protagonistes i encarregats d'organitzar i etiquetar les coses de la classe per a adaptar-se i habituar-se millor a tot el que l'envolta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario