13/2/16

Perquè he fet aquest blog?

Avui en dia l'internet és una ferramenta molt important en les nostres vides. En el tema educatiu ens permet poder accedir a multitud de recursos, així com també poder crear-ne per treballar amb els nostres alumnes. 

La meua intenció amb aquest blog és doble: per un costat hem permet guardar i ordenar els recursos que vaig fent dins d'internet per poder accedir a ells en el futur; i per l'altre costat, compartir amb pares, docents, i amb tots aquells que els interesse, els recursos que vaig creant. 

Pense que és important compartir tot allò que anem fent, amb els pares perquè vegen algunes de les coses que fan les seues filles i fills en classe; així com també per a que disposen de diversos recursos per poder treballar en casa amb ells. Amb la resta de docents pense que és important intercanviar tot allò que anem fent; jo com a docent he tingut l'oportunitat d'accedir a recursos que han compartit altres companys, i voldria tornar això compartint els meus recursos amb tota la gent.

Dins d'aquestos recursos que vull compartir penjaré activitats per treballar en paper (realitzades utilitzant l'openoffice i el gimp), activitats per treballar de forma manual (de les quals penjaré algunes fotografies), recursos per a plastificar (dòminos, bingos, memoris... i tota classe de recursos sobre diferents temàtiques), activitats per treballar amb la Pizarra Digital Interactiva utilitzant el programa Smart Notebook... i totes aquelles coses que vaja fent.

Espere que els recursos que vaja penjant siguen del vostre gust. Moltes gràcies per les visites!

No hay comentarios:

Publicar un comentario