30/3/16

Fitxes de lectura de paraules amb les lletres "g" i "ll"

Continuant amb aquest conjunt de fitxes de lectura, avui presente fitxes de lectura sobre dos fonemes més: la "g" amb el so "ga", "go" i "gu"; i el so de les dues "l", és a dir, de la "ll" que és bastant comú en valencià. 

La metodologia utilitzada és la mateixa que he anant usant en les darreres publicacions, per si algú no ho ha vist i veu directament aquesta: els xiquets/es lligen les paraules, després les uneixen amb els dibuixos representatius i finalment les passen a minúscula (o a majúscula en cas que les paraules estiguen escrites en minúscula). Per fer aquesta escriptura de majúscula a minúscula, utilitze, com ja he anat comentant unes lletres mòbils com les que podeu vore en l'enllaç: http://mestrinfantil.blogspot.com.es/2016/03/lletres-mobils-per-escriure-paraules-en.html 

Com he dit també en anteriors entrades, aquesta entrada s'hi troba, conjuntament amb les altres entrades sobre fitxes de lectura baix de l'etiqueta: FITXES DE LECTURA. Si observeu la part superior esquerra d'aquest blog, on posa "cerca al blog segons el tema", podreu vore les diferents etiquetes que inclouen diverses entrades. 

Sense més, vos passe ací les fitxes de lectura mencionades:

Fitxa lectura paraules g

fitxa lectura ll


No hay comentarios:

Publicar un comentario