29/3/16

Fitxes de lectura de paraules amb "n", "f" i "c".

Continuant amb les fitxes de lectura que he anat publicant en les darreres entrades, avui vaig a publicar algunes fitxes de lectura en les quals introduïsc noves lletres: la n, la f i la c (amb el so /k/ ).

Les diverses fitxes de lectura que he anat publicant les podeu trobar de forma senzilla anant a la part superior esquerra del blog, on podeu vore un gadget en el qual posa  "cerca al blog segons el tema". Allí hi ha diverses etiquetes, i entre aquestes podeu vore una etiqueta on posa "fitxes de lectura"; clicant allí accedireu a totes les entrades sobre "fitxes de lectura". A més, si treballeu en castellà, també he creat entrades de fitxes de lectura en castellà, que podreu trobar dins de l'etiqueta "fichas de lectura", és a dir, la mateixa però en castellà, i en aquest cas amb contingut diferent (també amb fitxes de lectura però en castellà). 

Tornant a les fitxes de lectura, avui tenim paraules en les quals, com he dit abans, introduïsc les lletres n, f i c. La forma de treballar-les és igual que amb les anteriors entrades: els xiquets/es lligen les paraules, després les relacionen amb els dibuixos representatius, i ja per últim les escriuen passant-les a majúscula o minúscula. Per fer-ho, tal com vos havia dit en anteriors entrades, utilitze lletres mòbils que permeten passar les paraules de majúscula a minúscula ( http://mestrinfantil.blogspot.com.es/2016/03/fichas-de-lectura-en-castellano.html ).

Ací vos deixe ja les fitxes de les quals estava parlant:





No hay comentarios:

Publicar un comentario