14/3/16

Lletres mòbils per escriure paraules en majúscula i minúscula

En l'anterior entrada (http://mestrinfantil.blogspot.com.es/2016/03/fitxes-de-lectura-de-paraules-amb-p-l-i.html) vos comentava que per a treballar l'escriptura o el pas de les paraules de majúscula a minúscula disposava d'unes lletres mòbils que permeten escriure les paraules en majúscula i després poder-les passar en minúscula per a tots aquells xiquets i xiquetes que ja reconeixen les majúscules però encara no reconeixen les minúscules. Així per treballar l'escriptura en fitxes com les que us vaig passar en l'anterior entrada poden compondre primer les paraules i després ja escriure-les en el paper.

Ací teniu l'exemple de com escriure paraules amb aquestes lletres mòbils. Com vegeu, la paraula MESTRE INFANTIL la podem compondre en majúscula i automàticament tenim també les lletres en minúscula:



Ací teniu també uns exemples d'algunes lletres per poder-les fer i utilitzar, simplement s'han de retallar i plastificar:









2 comentarios:

  1. La meua filla està aprendent a llegir, m'agradaria tindre tot l'abecedari. Gràcies!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Cristina, ara mateix actualitze l´entrada amb tot l´abecedari, d´eixa manera pense que ho podràs descarregar. En cas de no poder, contacta amb mi per correu (mestrinfantil@gmail.com) i t´ho envie.

    ResponderEliminar